077-7857421    info@defensesports.nl

Fysieke keuringen

Altijd al gedroomd van een baan bij Defensie, Justitie of de politie? Maar vind je het lastig om jezelf op een juiste manier voor te bereiden? Bij dergelijke sollicitatie trajecten komt er immers veel op je af. Zo ook een fysieke keuring.

Defensesports bied je de unieke kans om jezelf optimaal voor te bereiden voor je fysieke keuring. Dit onder leiding van ervaren instructeurs die allen, ofwel werkzaam zijn bij de overheid of hier hebben gewerkt. Zij weten dus als geen ander wat jou te wachten staat.

Bij Defensesports draait alles om persoonlijke en op maat gemaakte trainingen. Je ontvangt een volledig gepersonaliseerd trainingsschema met regelmatig opgenomen meetmomenten en updates. Dit alles kan volledig online uitgevoerd worden. Een digitale intake middels een ‘videocall’ en volledige online begeleiding middels onze app. Toch liever in persoon trainen met een instructeur aan je zijde? Geen probleem. Defensesports bevindt zich in een uitermate bijzonder pand “De Wagenmakerij” in Venlo-Blerick te Limburg. Hier krijg je de mogelijkheid om volledig begeleid en met bijzondere materialen te trainen.

Wil jij je onderscheiden van de rest en duidelijk inzicht krijgen in wat er van je verwacht wordt tijdens een fysieke keuring? Meld je dan nu aan! Dan gaan we samen aan de slag en maken we van je ambitie je nieuwe realiteit.